pátek 6. dubna 2012

Grand Champions 2012




Ano přátelé, je tu znovu tento čas v roce... Sedmá roční soutěž Velká cena Monaka F1 je na nás! Tento rok přichystali MegaLoto.cz vše ještě více vzrušující (jestli je to vůec možné) tím, že zahrnuli další dvě možnosti cen, ze kterých si hráči mohou vybrat. Vzhledem k novým možnostem cen jsme se rozhodli přejmenovat tuto soutěž na Soutěž Velkých Mistrů.

Zde je, co potřebujete udělat, abyste mohli vstoupit do naší soutěže:


1. Zvolte si cenu níže.

2. Klikněte na tlačítko "HRÁT" uvedené níže a přihlašte se. Tímto přijímáte naše Obchodní podmínky.

3. Vložte minimálně £40/€50 nebo $60 na váš účet před 9. květnem 2012 NEBO utraťte minimálně £40/€50 nebo $60 v průběhu období propagační akce (28, března do 9. května 2012)

4. Za každých £10 poté, získáváte další vstup do této fantastické soutěže.
UPOZORNĚNÍ: £40/€50 nebo $60 NENÍ POPLATEK ZA VSTUP. TENTO VKLAD MŮŽE BÝT POUŽIT KE HRANÍ VSTUPŮ A TO KDYKOLIV. PAMATUJTE SI, že můžete použít vložené peníze k placení pro JAKÉKOLIV budoucí losování!

ZVOLTE SI JAKOUKOLIV ZE TŘÍ NÍŽE NABÍZENÝCH CEN

Velcí Mistři 2012
Pokud jste se zúčastnili naší soutěže Zvolte-Si-Svou Cenu v roce 2011, tak budete vědět, jak to funguje. Při vstupu do soutěže si hráči volí jednu ze tří možných cen – pokud v soutěži vyhrají, dostanou cenu, kterou si vybrali. Jednoduché, ve skutečnosti je na tom nejtěžší se rozhodnou, pro jednu z nabízených fantastických cen.

Cena mistrů 1:

Jedná se o originální a možná i nejlepší cenu každoročně posledních šest let. Možná by někteří z našich loterijních hráčů uvítali změnu, nebo možná ne? K ujištění to raději rozjeďte v Monaku, v průběhu víkendového závodu, který lze jen těžko porazit, pokud chcete žít v loto stylu, tak proč měnit co je dobré? Balíček ceny tento rok zahrnuje následující:

1. Letenky a převoz do hotelu pro vás a vašeho partnera, ubytování v hotelu pro vás a vašeho partnera

2. V.I.P vstupenky (zahrnují všechno občerstvení) na Velkou cenu Monaka pro vás a vašeho partnera

3. Převoz na stadion pro vás a vašeho partnera

4. 500 Liber k utracení

Cena mistrů 2:


Ano, je pravda, že Velká Cena F1 může být považována jako sport bohatých, a ano, Monako je jistě hřištěm pro super bohaté, ale přiznejme si, někteří lidé nemají rádi hlasitá auta svištící na závodišti. Z tohoto důvodu MegaLoto.cz zařadili další skvělou možnost pro cenu pro ty s rozdílným vkusem. Co takhle navštívit jednu z největších fotbalových událostí, jako je finále UEFA v německém Mnichově? Balíček ceny tento rok zahrnuje následující :

1. Letenky a převoz do hotelu pro vás a vašeho partnera

2. Ubytování v hotelu pro vás a vašeho partnera

3. Občerstvení a vstupenky 1. kategorie na finále Ligy mistrů 2012 pro vás a vašeho partnera

4. Převoz na stadion pro vás a vašeho partnera

5. 500 Liber k utracení

Cena mistrů 3

Hotovost je král, jak se říka a tady v MegaLoto.cz rádi bavíme naše hráče jako krále. A proto jsme zahrnuli třetí, (ale neméně skvělou) cenu, možnost hotovosti. Jednoduše, bez podmínek, prostě hromadu peněz - šest tisíc liber, vložených na účet podle vaší volby, pokud se stanete naším šťastným vítězem. Zvolte si hotovost, pokud se vám první dvě ceny nelíbí, nebo pokud máte pocit, že byste rádi měli víc peněz na dlani.
No, vše to zní opravdu úžasně, že ano?

Uzávěrka soutěže je 9. května 2012.

Zdroj: http://www.moje-obchody.cz/cz/on-line-sazky/




Here’s What You Need To Do To Enter:


1. Select your choice of prize

2. Click on the "ENTER NOW" button and login.This accepts the terms & conditions for the competition.

3. Deposit a minimum of £40/€50 or $60 into your account before the 9th of May 2012 OR Spend a minimum of £40/€50 or $60 during the promotional period (28 March to 9 May 2012)

4. Every £10 thereafter, gains you another entry into this fantastic competition.
PLEASE NOTE: THE £40/€50 or $60 IS NOT AN ENTRY FEE. THIS DEPOSIT CAN BE USED TO PLAY ENTRIES AT ANY TIME. REMEMBER you can use your deposited funds to pay for ANY future draw!
CHOOSE FROM ANY OF THE THREE PRIZES BELOW

Grand Champions 2012

Yes folks, it’s that time of the year again ... the seventh annual Monaco F1 Grand Prix competition is upon us! This year PlayHugeLottos.com is making things even more exciting (if that can be possible) by including two additional prize options for players to pick from. Owing to the new prize options we have decided to rename this competition to The Grand Champions Competition.
If you took part in our 2011 Pick-Your-Prize competition then you will know how this works. When entering the competition players choose one of three possible prizes – if they win the competition, they get the prize they picked. Simple as that, in fact, the only difficult part about it is deciding which one of the fantastic prizes to opt for.

Champion Prize 1: VIP tickets to the Monaco F1 GP

This is the original and perhaps the best prize offered annually for the last six years by PlayHugeLottos.com. Maybe some of our lottery players would like a change, or maybe not? To be sure, living it up in Monaco over the race weekend can hardly be beaten if you are looking to live the lotto lifestyle so why change a good thing?
This year the prize package includes the following:

1. Airfare to Nice and hotel transfers for you and a partner.

2. 3 nights accommodation for you and a partner in the superb 5 star Le Méridien Hotel

3. V.I.P tickets (including all hospitality) for the 2012 Monaco Grand Prix

4. 500 Pounds spending money

Champion Prize 2: Cat 1 tickets to the Champions League Final

How about attending one of football’s biggest, annual highlights, the UEFA Champions League Cup Final in Munich, Germany?
Normally known as the "Oktoberfest City", Munich has lots to offer the keen traveler and the winner can be sure that the match will set the city ablaze with activity.
The incredible prize package includes:

1. Airfare and hotel transfers for you and a partner

2. 3 nights accommodation at the sought-after Sheraton Hotel in Munich for you and a partner

3. On-site hospitality and Category 1 tickets for the 2012 Champions League Final for you and a partner. This includes full catering and complimentary bar.

4. Stadium transfers for you and a partner

5. 500 Pounds spending money

Champion Prize 3: £6000 in cold hard cash 

Cash is king as the saying goes and here at PlayHugeLottos.com we like to treat our players like Royalty. We have thus included a third (but nonetheless equally fantastic) prize option of cash.
Simple, with no strings attached, just a lump sum of six thousand Pounds paid into an account of your choice should you be our lucky winner. Choose cash if the first two prizes don’t appeal to you or if you simply like the feel of having more money in your hands.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.