úterý 19. června 2012

Kráva Yvonne Předpovídá Vítěze Euro 2012

Tady v MegaLoto.cz jsme viděli již pěknou řádku bláznivých zvířecích "věštců", jež se používají k předpovězení čehokoliv, od her na mistrovství světa po vítězná čísla loterie Mega Millions. Nejnovějším objevem je německá kráva Yvonne - její majitel věří, že má speciální dar intuice. Proč nepoužít VAŠI intuici v naší bezplatné hře Hádejte, kde je míč!?

Co se zdá být až příliš dobře známé na pohled, sázkaři se obracejí ke zvířatům pro pomoc se rozhodnout, kam vložit své peníze.

A my jsme jich už taky pár viděli:
• Chobotnice Paul předpověděl vítězné hry na Mistrovství světa ve fotbale v roce 2010
• Ovce Kevin předpovídal výsledky zápasů na Mistrovství světa v rugby v roce 2011
• Gorila Colo vybírala čísla pro losování o $646 milionů v loterii Mega Millions v březnu 2012

Nyní máme krávu Yvonne, která šokovala německé fotbalové fanoušky, když předpověděla výhru Německa nad Portugalskem minulou sobotu.


Proces kravského předpovídání
Jak přesně provádí kraví věštec své předpovědi? Jako obvykle, když se jedná o zvířecí 'věštce', zahrnuje to jídlo. Yvonne dostane na výběr mezi dvěma kontejnery s potravou, na každém z nich je vlajka hrajícího týmu. Pro které koryto se kráva rozhodne, ten tým vyhraje. V prním kole hry Německo vs. Portugalsko zlomila Němcům srdce a vybrala jako vítěze portugalský tým. Naštěstí pro Německo, Yvonne je jenom škádlila, jelikož Německo vyhrálo hru 1 - 0.


Yvonne hoduje před svou předpovědí… Yvonne The Cow

Zvířecí věštci jsou všude

Yvonne není jedinou, kdo předpovídá hry Euro 2012. Zvířecí věštci se objevují rapidní rychlostí a dělají své předpovědi pro nadcházející fotbalové zápasy.

Kousky nestydaté reklamy či opravdový věštecký talent? psychic animals

Švýcarská mistryně v krasobruslení, Sarah Meierová tvrdí, že králík jménem 'Rabinho' umí uhodnout vítěze každého zápasu. Zatímco v Polsku učinila některé předpovědi slonice Citta.

Pokud máte zvykem předpovídat události sami, ujistěte se, že získáte své vstupy ZDARMA do naší soutěže Hádejte, kde je míč!. Pokud správně uhodnete, kde je schován míč, můžete vyhrát systém domácího kina v hodnotě £2 000 nebo peněžní ekvivalent ceny. A jak by Yvonne řekla, dejte věci do pohy-bů!

play spot the ball





 Yvonne The Cow To Predict Euro 2012 Winner

Here at PlayHugeLottos.com we have seen our fair share of crazy “psychic” animals being used to predict everything from World Cup Football games to Mega Millions winning numbers. Yvonne the German cow is the latest discovery – her owner believes she has a special gift of intuition. Why not use YOUR intuition in our free Spot-The-Ball competition!

In what is becoming all too familiar a sight, punters are turning to animals to help them decide where to put their money. 

We have seen some pretty amazing sights:
• Paul the Octopus predicting winning games in the 2010 Football World Cup 
• Kevin the Sheep being used to predict the outcome of games at the 2011 Rugby World Cup 
• Colo the Gorilla picking numbers for the $646 million Mega Millions draw in March 2012

Now we have Yvonne the cow who shocked German football fans by predicting a win for Portugal over Germany last Saturday.

The Cows Prediction Process

So exactly how does a psychic cow make their prediction? As usual, when it comes to animal ‘psychics’, it involves food.

Yvonne is given the choice between two feeding containers, each with the flag of the teams playing. Whichever trough the cow chooses is the team that will win. In the first round Germany vs. Portugal game Yvonne broke German hearts and picked Portugal to win. Luckily for Germany, Yvonne was only teasing because Germany won the game 1 – 0.

Yvonne feasts after making her prediction…
Yvonne The Cow

Psychic Animals Are Everywhere

Yvonne is not alone in making predictions for the Euro 2012 tournament. Psychic animals are coming out of the woodwork at a rapid rate to make their very own predictions for the upcoming football games.

Shameless publicity stunts or a genuine psychic talent?
psychic animals

Swiss ice skating champion Sarah Meier claims to have a rabbit named ‘Rabinho’ that will be able to predict the winner of each match. While in Poland Citta the elephant oracle has made some predictions of her own.

If you are in the habit of making your own predictions be sure to get your FREE entries in to our Spot-the-ball competition. Correctly predict where you think the ball is hiding and you could win yourself a £2,000.00 home cinema system or cash equivalent. As Yvonne would say, get moo-ving!

play spot the ball

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.